2007: ZO ZOU IK MEZELF NIET OMSCHRIJVEN

(Dirk van Pelt)

Deze voorstelling is een speciale, verkorte bewerking van het gelijknamig stuk voor het Eenakterfestival 2007. Als winnaar van één van de voorrondes won deze voorstelling uiteindelijk ook de finale van het Eenakterfestival in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam.

Julia is in de kroeg op zoek naar contact en vindt Ronnie. Samen belanden ze in een hotelkamer. De sex is niet wat ze ervan verwachten en ongemakkelijk; ze weten niet of ze dit wel hadden gewild. Ze proberen elkaar te begrijpen, maar kunnen ze dat eigenlijk wel? Willen ze deze ontmoeting überhaupt wel?

 

De voorstelling werd geproduceerd door Stichting Theatergroep Raamwerk en mede mogelijk gemaakt door het Centrum voor Sexuele Gezondheid Noord Nederland Stimezo/Rutgers Groningen

Spel: Laura Dekker, Léon Mulder

Regie en vormgeving: Hanneke van der Molen

Grime: Elizabeth de Haan

Posted on May 31, 2014 .