2014: IN NIEMANDSLAND

“Jij wéét dingen. Ik zie het aan je. Jij weet dingen. Ik ga kopen. Ik ga de ultieme gok nemen.”

Twee luidruchtige toeristen, Jan en Cindy, verstoren de rust in de businesslounge op het vliegveldKLKL. In die businesslounge zijn ook Billy en Angel. Angel wacht op haar man Steve, handelaarop de financiële markten, voor de periodieke overdracht van hun kinderen. Zij is duidelijk niet blijmet de rustverstoorders. De rust eindigt helemaal als Jan ineens Steve herkent. Zij blijken in hunjeugd vrienden te zijn geweest. Wat gebeurt er nu ze weer verenigd zijn? Dan volgt de mededelingdat er geen enkel vliegtuig meer kan vertrekken. Wat is er aan de hand? Er ontstaat chaos op hetvliegveld. De aandelenkoersen raken wereldwijd in een vrije val. Wat nu? Hoe loopt dit af?

In Niemandsland is een bewerking van "Sic Transit Gloria Mundi" van Marijke Schermer.

 

De voorstelling wordt mogelijk gemaakt door een financiële ondersteuning van: de Kunstraad GroningenMedisub B.V. Duik- en Sociaal-Medisch Advies, Roden/GroningenOpdeFoto.com Evenementenfotografie, LeekCellingo Bioinformatics Software Solutions Groningen en Air Charters Europe, Eelde

Spelers: Piet van Gogh, Tisa Huisman, Michiel, Noback, Nienke Smit, Vera Verhagen

Regie: Hanneke van der Molen

Techniek: Marcel de Bruin, Tony IJsselstein

Posted on August 26, 2014 .