2015: SAVANNAH BAY

Lees de reacties onderaan deze pagina of plaats er zelf een!

Van 26 september 2015 tot en met 3 januari 2016 speelden we Savannah Bay van Marguerite Duras.

"Ik weet het haast allemaal niet meer zo zeker. Van de witte steen, dat weet ik zeker."

Savannah Bay gaat over herinneren en hoe je je dingen herinnert. We bedoelen dit: het gaat over hoe je je gebeurtenissen met een grote impact op je geschiedenis herinnert en hoe ze nog steeds je huidige leven kunnen blijven bepalen. We bedoelen dit: het gaat over hoe je je dingen telkens weer anders herinnert, ze niet probeert te herinneren of vergeet en hoe je daar over vertelt en omgekeerd. We bedoelen dit: Savannah Bay gaat over wat we elkaar vertellen en wat niet, over liefde en verlies, toen en nu, hier en nu en overal en altijd.

"Savannah Bay - dat ben jij. " (M.Duras)

In deze versie van Theatergroep Raamwerk speelde Ellen van der Graaf Madeleine en Vera Verhagen de jonge vrouw. Regisseur was Laura Dekker. We speelden de voorstelling in huiskamers van particulieren.

 

Posted on August 29, 2015 .